Het vervolg op de jonge honden cursus: Volwassen en Gevorderde Hond

Bekijk data voor deze cursus
“De puntjes te zetten op de ultieme relatie met jouw hond!”

Cursus volwassen hond

Na de Jonge hondencursus kun je, binnen de hondenschool deelnemen aan de Volwassen Honden cursus.

Tijdens deze 7 lessen worden de prikkels opgevoerd en worden de oefeningen uitgebreid. Uiteindelijk doel is de hond “los” te begeleiden. De hond is dus tijdens bepaalde oefeningen niet meer aangelijnd.

Impulsbeheersing, het leren omgaan met allerlei prikkels: We bootsen situaties na, die je in de praktijk tegen komt. Zo krijg jij handvatten aangereikt hoe je in die praktijk jouw hond het beste kunt begeleiden.

Tijdens alle volwassen cursussen blijven we (indien de groep het toelaat) veel aandacht besteden aan het sociale spel tussen de honden en behouden eigenaren een actieve taak in het benoemen van lichaamstaal.

 

Gevorderden

Wil jij nóg meer leren? Dan meld je na de Volwassen aan voor de Gevorderden! Tijdens deze 6 wekelijkse cursus wordt de prikkelvoering zo hoog mogelijk. Wij verwachten van jou als eigenaar steeds meer inzicht over gedrag, leerprincipes ( Bijvoorbeeld: Hoe leer je een hond een oefening aan?), inzicht  etc.

We maken daarnaast tevens gebruik van de neus van de hond en behendigheidsmaterialen.

 

Tarieven

Volwassen hond   122.50,-

Gevorderden: 105,-

 

Bekijk data voor deze cursus

Groepssamenstelling cursus volwassen hond

In de groepen worden alleen sociale honden toegelaten. Elders een cursus gevolgd? We bespreken samen de mogelijkheden om in te kunnen stromen in deze cursus.

Bekijk data voor deze cursus