Hondentraining Puppy Cursus

Bekijk data puppycursussen
“De beste start voor een levenslange relatie tussen jou & jouw pup!”

Hondentraining pup

Jij wilt een goede start voor jouw prachtige puppy? Je wilt jouw pup kennis laten maken met andere leuke pups? Jouw pup bijt? Hoe leert jouw pup tijdens wandelingen “los te lopen?” En allerlei andere vragen over opvoeding? Je wilt investeren in een goede opvoeding van jouw pup?

Wij beantwoorden al jouw vragen! En… Na iedere les ontvang je een mail met alle belangrijke kernpunten van die les!

Socialisatiefase puppy

De socialisatiefase van een pup is cruciaal voor het verdere leven. De pup dient gedrag te ontwikkelen op allerlei prikkels van buitenaf. Je krijgt uitleg over de opvoeding en in de les behandelen we opvoedingssituaties.  Tijdens de puppycursus maakt jouw pup kennis met andere rassen en kruisingen. In de lessen observeren we het gedrag van de pups en krijg je een actieve rol in het benoemen van lichaamstaal.

Bekijk data puppycursussen

Pup en eigenaar

Samen plezier beleven tijdens de cursus en een hechte band opbouwen met uw pup is een van de belangrijke aspecten van de cursus. Als eigenaar krijg je feedback over jouw eigen gedrag ten opzichte van jouw pup.

Uw puppy is welkom vanaf 9 weken en voorzien van de tweede enting en Kennelhoest.

Tarieven: Welk pakket past bij jou en jouw pup?

Wij gunnen iedere eigenaar & pup de beste start en nemen alle tijd om uw pup tijdens de les zo goed mogelijk te begeleiden. U kunt kiezen uit één van de volgende op maat aangeboden pakketten:

1. Puppy groepscursus

Een cursus  waarin u in 8 lessen samen met uw pup de start maakt met een stabiele basis. We behandelen opvoeding, socialisatie, observeren gedrag en beantwoorden alle vragen van eigenaren. Na iedere les ontvangt u een mail met daarin de meest belangrijke kernpunten van die les!

Jij kunt kiezen welke puppycursus bij jou past!

Winter 2024 (vanaf oktober) : We trainen overdekt: 137.50

Puppycursus mét certificaat, inclusief foto hond:  144,50

 

2. Privéles Pup

Trainen aan de hondenschool. We behandelen gedrag & opvoeding en behandelen al jouw vragen over jouw pup! Thuis kunnen jullie het geleerde in praktijk brengen. De lessen worden gevolgd naar wens. Dit kan wekelijks, maandelijks etc.

40 euro (inclusief BTW)

Gratis advies via de app. Facebook begeleiding? Eenmalig 22.50

3. Puppyles gecombineerd (Privé)

Deze privé cursus bevat 4 lessen. Twee daarvan organiseren we bij u thuis en twee op de locatie van de hondenschool. De behandelde oefeningen op onze locatie, zetten we voort naar het uitvoeren in de praktijk, bij u thuis.

Tarieven:  2x huisbezoek á 1 uur en 2x les (30 min)

180- (inclusief BTW, exclusief 0.19 km vergoeding)

Inclusief Facebook video hulp: 200

Gratis advies via app

4. Privé puppyles

Liever geheel individueel trainen? Of geen tijd om in een groepje te trainen? In dit individueel samengesteld pakket, trainen we wekelijks de opvoeding, socialisatie, gedrag, fysiek & alle individuele vragen van jou als nieuwe puppy eigenaar! Dit kan op locatie, maar ook bij jou thuis of in het park! Zo oefenen we specifiek die onderdelen waar jullie vraag over gaat. Ook dit pakket kan mét of zonder Facebook begeleiding.

Duur:  6 lessen (verspreid over 2 maanden

Kosten: 340,- (incl. BTW & excl. 0.19 km reiskosten)

Duur 3 lessen (á 1.5 uur) verspreid over 1 maand

Kosten: 170,- (incl. BTW & excl. 0.19 reiskosten p k.m)

Gratis advies via app

Bekijk data puppycursussen

Samen puppycursus volgen

Tevens ontvang ik geregeld de vraag of het mogelijk is om samen gezellig met een vriendin/vriend te trainen, die net als jij, een puppy in huis hebben. Ja, dat kan!