Hondentraining Puppy Cursus

Bekijk data puppycursussen
“De beste start voor een levenslange relatie tussen jou & jouw pup!”

Hondentraining pup

Jij wilt een goede start voor jouw prachtige puppy? Je wilt jouw pup kennis laten maken met andere leuke pups? Jouw pup bijt? Hoe leert jouw pup tijdens wandelingen “los te lopen?” En allerlei andere vragen over opvoeding?

Wij beantwoorden al jouw vragen!

Socialisatiefase puppy

De socialisatiefase van een pup is cruciaal voor het verdere leven. De pup dient gedrag te ontwikkelen op allerlei prikkels van buitenaf. Je krijgt uitleg over de opvoeding en in de les behandelen we opvoedingssituaties. Ter bevordering van de socialisatie, maken we een wandeling in het centrum van Veendam. Tijdens de puppycursus maakt jouw pup kennis met andere rassen en kruisingen. In de lessen observeren we het gedrag van de pups en krijg je een actieve rol in het benoemen van lichaamstaal.

Bekijk data puppycursussen

Pup en baas

Samen plezier beleven tijdens de cursus en een hechte band opbouwen met uw pup is een van de belangrijke aspecten van de cursus.

Uw puppy is welkom vanaf 9 weken en voorzien van de tweede enting.

Welk pakket past bij jou en jouw pup?

  1. De reguliere puppygroep, waarin jij 8 wekelijks samen met jouw pup de lessen bijwoont en je aan de slag gaat met het opbouwen van de allerbeste relatie.
  2. De puppygroep waarin jij samen met jouw pup 8 wekelijks de lessen bijwoont en als extra ondersteuning lid wordt van een Facebook leergroep. Alle oefeningen die we verzorgen tijdens de lessen, hebben we gefilmd en uploaden we in deze Facebookgroep. Zo kijk jij thuis alle oefeningen rustig op jouw tempo terug! Tevens geven wij extra tips en is er alle ruimte voor jouw vragen en inbreng.

Uiteraard dien je hiervoor over een Facebook account te beschikken, of deze aan te maken. De Facebook groep loopt tot 3 maanden na het afronden van de cursus.

3. Privé puppyles

Liever Individueel trainen? In dit individueel samengesteld pakket, trainen we wekelijks de opvoeding, socialisatie, gedrag, fysiek & alle individuele vragen van jou als nieuwe puppy eigenaar! Dit kan op locatie, maar ook bij jou thuis of in het park! Ook dit pakket kan mét of zonder Facebook begeleiding.

 

 

Bekijk data puppycursussen

Samen puppycursus volgen

Tevens ontvang ik geregeld de vraag of het mogelijk is om samen gezellig met een vriendin/vriend te trainen, die net als jij, een puppy in huis hebben. Ja, dat kan! En uiteraard gaat privé ook, alhoewel de voorkeur uiteraard uitgaat naar meerdere pups (minimaal 2) gezien de socialisatie van jouw pup.