We mogen weer trainen!
De maatregelen omtrent het coronavirus zijn zo dat het trainen weer mag. Uiteraard houden we rekening met de huidige regels.

Doorontwikkelen en mentale uitdagen van jouw hond Behendigheid

Bekijk data voor deze cursus
“Sportief met jouw hond bezig zijn en werken aan jullie onderlinge band!”

Het gehele jaar worden Behendigheidslessen (Agility) verzorgd in kleine groepjes van maximaal 5 honden.

Agility

Agility/behendigheid is nĂ­et het bevestigen van standaard gedrag. Tijdens de Agility leert de hond zelfstandig nadenken over wat hem iets positiefs oplevert. Omdat Agility ook voor de hond een feestje moet zijn, worden de oefeningen zonder druk aangeleerd. Uiteindelijk willen we een hond zien die zonder druk geheel zeker alle toestellen beheerst.

Bekijk data voor deze cursus
Behendigheid_training_hond_groningen_Veendam_ Winschoten

Voor wie?

Enthousiaste eigenaren met een gezonde, sociale hond (*). Samen met jouw hond bezig zijn en werken aan de onderlinge band! Natuurlijk dient de hond gehoorzaam te zijn aan de eigenaar en kijken we of de baas-hond relatie positief ontwikkeld is.

Gezien Agility fysiek een zware belasting is voor de hond, wordt actief gelet op het bewegingsapparaat van de hond. Bij twijfel, word je hiervan op de hoogte gesteld en verwacht dat de hond een medische checkup krijgt en actief met oefeningen wordt gestart om de hond fysiek te verbeteren. Via een medische checkup, worden honden naar mij terugverwezen, inclusief een plan van fysieke oefeningen.

Bekijk data voor deze cursus