Doorontwikkelen en mentale uitdagen van jouw hond Behendigheid

Bekijk data voor deze cursus
“Sportief met jouw hond bezig zijn en werken aan jullie onderlinge band!”

Het gehele jaar worden Behendigheidslessen (Agility) verzorgd in kleine groepjes van maximaal 5 honden.

Agility

Agility/behendigheid is níet het bevestigen van standaard gedrag. Tijdens de Agility leert de hond zelfstandig nadenken over wat hem iets positiefs oplevert. Omdat Agility ook voor de hond een feestje moet zijn, worden de oefeningen zonder druk aangeleerd. Uiteindelijk willen we een hond zien die zonder druk geheel zeker alle toestellen beheerst.

Bekijk data voor deze cursus
Behendigheid_training_hond_groningen_Veendam_ Winschoten

Voor wie?

Enthousiaste eigenaren met een gezonde, sociale hond (*). Samen met jouw hond bezig zijn en werken aan de onderlinge band! Natuurlijk dient de hond gehoorzaam te zijn aan de eigenaar en kijken we of de baas-hond relatie positief ontwikkeld is.

Gezien Agility fysiek een zware belasting is voor de hond, wordt actief gelet op het bewegingsapparaat van de hond. Bij twijfel, word je hiervan op de hoogte gesteld en verwacht dat de hond een medische checkup krijgt en actief met oefeningen wordt gestart om de hond fysiek te verbeteren. Via een medische checkup, worden honden naar mij terugverwezen, inclusief een plan van fysieke oefeningen.

(*) Om fysieke redenen worden niet alle honden toegelaten. Vooraf wordt altijd gevraagd naar het ras van uw hond

 

Snuffel Behendigheid

Wil jij eerst een aantal lessen volgen om samen met jouw hond te onderzoeken of deze gave sport iets voor jullie samen is? Voor jullie hebben wij de “Snuffel Behendigheid”, waarin je in 3 lessen kennismaakt met de basis van de sport.

Voor recente data kun je mij mailen op info@karintuinhout.nl

Kosten

Behendigheids reeks 8 lessen (maximaal 5 honden per groep)  140,-

Snuffelen aan Behendigheid 3 lessen: 60,-

 

Bekijk data voor deze cursus